Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Ágy + radiátor = Bediator

Ágy + radiátor = Bediator

2010. február 18. - Mocca

Megfogalmazódott már valakiben az a kérdés, hogy mi a tíz legutálatosabb dolog, ami nagyon meg tudja keseríteni az ember mindennapjait? Hosszú évek tapasztalata alapján nálam top tízes kategóriába tartozik például a kolbász bőrének lebarkácsolása, miközben a szem már ezerrel kopog az éhségtől. Szintén dobogós az, amikor egy átdidergett, fagyos téli nap végén, hulla fáradtan egy jéghideg ágyba kell beájulni. Nos, remélhetőleg a közeljövőben ezt a problémát kipipálhatjuk.

A koreai designer, Yi Kunwo briliáns ötlete egy olyan multifunkciós radiátor, ami napközben a szobát melegíti, este pedig egy gombnyomásra, 90 fokban elfordulva előfűtött ággyá alakul át. Amellett, hogy a beépített szenzorok mindenféle hasznos adatokat közvetítenek és temperálják a helyiség levegőjét, a két oldalon végig futó zöld LED sor lágy hangulatvilágítást is biztosít a rajta andalgó pároknak, és nem utolsósorban extrém helytakarékos is. Ezzel az ágy-radiátor koncepcióval a fiatal koreai döntős volt a tavalyi Seoul Design Olympiad 2009 versenyen. Gratulálunk neki!

VIA: Yanko Design

Bookmark and Share

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr71768369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása