Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Luxus műsziget igazán gazdagoknak

Luxus műsziget igazán gazdagoknak

2010. február 16. - Darqo

Csak ámulok, hogy milyen óriási és minden képzeletet felülmúló beruházások vannak manapság Kínában. Lassan nem telik el úgy nap, hogy ne futhatnánk össze minimum egy szemgyönyörködtető tervvel és ez még csak a kezdet. Valamit tudhatnak!

Legújabb agyszüleményük a Phoenix Island névre hallgató mesterséges sziget, mely a Hainan tartományban található Sanya város központjában épül. Az 1250 méter hosszú, 350 méter széles, mindösszesen 365.000 négyzetméteres képződményen hozzávetőlegesen 500.000 négyzetméternyi, hat luxus apartman épületet, egy öt és egy hétcsillagos szállodát, jacht klubházat, vásárolgatásra alkalmas úthálózatot, illetve konferencia központot is magába foglaló komplexum található majd meg, elképzelésük szerint 2014- től.

A pekingi központú MAD Architect tervei alapján készülő monstrum szeretettel várja majd a világ tájáról odacsődülő (nem csak) gazdagokat, akik a szigetet a szárazfölddel összekötő 395 méter hosszúságú hídon juthatnak át a minden igényt kielégítő luxus paradicsomba. Én is akarok ott pihengetni...

VIA: Designboom, The Design Blog

Bookmark and Share

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr81762808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása