Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Hűtő, a konyhakertünk őre

Hűtő, a konyhakertünk őre

2010. február 16. - Darqo

Párszor már beleestem abba a hibába, hogy a szupermarketekben vásárolt olcsó fűszernövény palántákat megpróbáltam hosszútávon életben tartani. Nincs az a mennyiségű fény, víz, ami elegendő lenne számukra, de már azon is elgondolkodtam, hogy génmanipuláción estek át, mely maximum két hetes élettartamot biztosít számukra. Hiába beszél hozzájuk az ember és hiába szereti őket féltő gondoskodással, ülteti át, trágyázza, az idő múlásával elvesztik szépségüket, töpörödött leveleket hoznak, majd az enyészeté lesznek...vagy én csinálom rosszul?

Gyógyír lehet a nem szándékosan elkövetett növénygyilkosságok visszaszorítására Hanna Sandström designer, a Green Fortune és a Whirlpool együttműködésében tervbe vett koncepció hűtő, mely elegyíti a frigók legjobb tulajdonságait egy környezet-és növénybarát palántázóval. Az ajtóba épített szerkezet kellő mennyiségű fénnyel és vízzel táplálná konyhakertünket, hogy minél hosszabb ideig élvezhessük a friss fűszernövények jótékony hatásait; persze, amennyiben megvalósul. Reménykedjünk!

VIA: Yanko Design

Bookmark and Share

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr581763698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása