Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Vasárnapi Instant 6.hét

Vasárnapi Instant 6.hét

2010. február 14. - Mocca

  • Imázsváltás előtt áll a hazai kreatív szcéna egyik meghatározó szereplője a WAMP! Mint ahogy magukról írják a facebook-on : „Új évtized, új WAMP: a WAMP csapatának újévi fogadalma az volt, hogy 2010-ben egy frissítés gombbal startol, ennek eredményeképp februártól friss, egységes, letisztult vásárképpel várunk minden kedves WAMPolót! Változó arculattal, újonnan debütáló magyar tehetségekkel jelentkezik az évtized első, és a tél utolsó WAMP-ja. Ami marad: a magyar desigenerek színe-java és a megszokott WAMP-hangulat. Hogy milyen lesz az új évtizedben a design vásár? Feje tetejére áll minden és csak térképpel lehet eligazodni? Kik az új designerek, hogy néznek ki az új standok és marad-e a lila logó?” Ha kíváncsi vagy mindezekre, akkor ne habozz! Ott a helyed neked is! Időpont: 2010.február 21, 10-18 óra között, természetesen a Gödörben!
  • Ha további esztétikai kalandozásokra vágysz, és a pénztárcád is bírja a strapát, nem kell mást tenned, mint átpattani a MÖBELKUNST designvásárára, ami hajszálpontosan ugyanabban az időpontban, tehát 2010 február 21.-én 10 és 18 óra között kerül megrendezésre a IX.kerület Tagló utca 9-11 szám alatti Kemikál ipartelepen. Tárgy fetisisztáknak kötelező. Mi sem hagyjuk ki!
  • Március 30.-ig látogatható egy igen érdekes kiállítás, magyar és olasz iparművészetis diákok munkáiból a VAM DESIGN szárnyai alatt. Téma és egyben az esemény címe: Hasznosítsd újra. Cím: VI. Király u. 26.
  • A vizuális csodák rajongói majd' egy hónapon át tobzódhatnak az élvezetben. A Trafó szervezésében február 7. és 26. között érkezik el a Képek Ideje, a Temps d' Images Fesztivál. Helyszinek: Trafó, Művész Art Mozi, Merlin Színház, Francia Intézet
  • Norvég óriás szélturbina. Norvégiában építik a világ eddig legmagasabb és legnagyobb teljesítményű szélturbináját.
  • Bálnavadászok helyett bálnavédők a bíróságon A Greenpeace tegnap délelőtt 10 órától figyelemfelkeltő demonstrációt és 24 órás virrasztást tart a Japán Nagykövetség előtt.
  • Eurolevél az új uniós öko logó Az Európai Bizottság kihirdette az új EU-s ökológiai logó kiválasztását célzó verseny győztesét. A nyertes pályaművet, az „eurolevelet” egy német diák készítette.
  • Nyílt levél az Auchan-nak A Tudatos Vásárlók Egyesülete számos civil szervezet támogatásával nyílt levelet küldött az Auchan-nak, amelyben arra kéri, hogy álljon el a dunakeszi láp beépítésétől.
  • Pelikán a Gellérthegy felett. Az utóbbi hónapokban több helyen is feltűnt a faj 2 képviselője, de nem gondoltuk volna, hogy egyikük épp a fővárosban köt ki.

via: Greenfo, Exit

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr351756773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása