Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Az öntudatlan egyediség dimenziója : iSuite Hotel

Az öntudatlan egyediség dimenziója : iSuite Hotel

2010. február 11. - Mocca

Alapjaiban fogja megrengetni a luxus fogalmának eddig kőbe vésettnek hitt szellemiségét az olasz sztárépítész páros, Simone Micheli és Giovanni Quadrelli tervei alapján, Rimini partjainál felépült iSuite Hotel. Ennek a két rebellis zseninek köszönhetően egy olyan merész és botrányosan gyönyörű épületbe pillanthatunk be, melynek minden extravagáns zuga, a szinte téglánként az épületbe épített innovációnak és filozófiának:

"a luxus nem a mozdulatlanságot vagy a megszokást, hanem a dinamikus mozgást, az átláthatóságot, a kreativitás szabadságát jelenti..."

köszönhetően, Micheli szavait idézve továbbra is,

"egy tridimenzionális szféra lakóivá válhatunk, ahol megszűnik az idő és a külső tér létezni..."

Az iSuite lehetővé teszi a vendégeknek, hogy átlépjék saját határaikat. Egy álomszerű, szürreális élettérbe kerülhetünk, melyben transzcendens meghatározások válnak hirtelen egyszerűen értelmezhetővé.

Az épület enteriőrjének meghatározó elemei a mindenhol jelenlévő hatalmas tükörfelületek, melyek közismerten tértágító hatásuk mellett, a belső harmónia egalizálásában is hangsúlyos funkciót töltenek be. Megláthatjuk benne önmagunkat, a testünket, szembe nézhetünk rajtuk keresztül a lelkünkkel, és felfedezhetjük benne - mint egyfajta spirituális szemüvegen keresztül nézve - csodálatos valónkat.

Az iSuite egy tartalom orientált zóna is, ahol minden szobához legalább három hatalmas tv-ként is funkcionáló érintésérzékeny LCD áll arra készen, hogy információra éhes vendégei minden igényét kielégítse. A test teljes ellazulását exkluziv „Sea View” aromaterápiás szaunák, török fürdők, „Infinity Pool” hidromasszázs szökőkutak, valamint hangulatos iLounge terek, bennük iFame vega és hagyományos éttermek, illetve iBar-ok biztosítják.

A szürke hétköznapok mindennapjaiba megfáradt, hotelbe betoppanó vendégeket már az első percben magához öleli a futurisztikus belsőépítészeti dizájn. Finoman hangolt, minden sarkot megvilágító, rejtett, enyhe kék fények, a mindenhol körülvevő organikus mintázattal ékesített csillogó üvegfelületekig, a légies könnyedség érzetét nyújtó, elegánsan visszafogott minimál dizájn a „pincétől a padlásig”, egytől egyig kizárólag egy célt szolgál: oázisként csillapítani és egy másik dimenzióba repíteni, az egy kis csendre és harmóniára szomjazó vándort.

via: Clearmag

Bookmark and Share

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr871748608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása