Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Tervezz új Haitit!

Tervezz új Haitit!

2010. február 04. - Darqo

Breaking News:

Magyar tervezők, építészek figyelem!

Mint köztudott, Haiti egyike a világ legszegényebb nemzeteinek, a földrengés nyomán mind a kormányzati, társadalmi, gazdasági és infrastrukturális helyzet összeomlott, amin most mi változtathatunk, ha hozzájárulunk saját tudásunk szerint...

A GOOD Magazine a PRE és a Studio X közös kooperációjában tervpályázatot hirdetett Haiti újjáépítésére. A verseny, amikor Haitinek a legnagyobb szüksége van a segítségre, nagyszerű lehetőséget kínál, ha a tanultakat felhasználva valami jót szeretnétek tenni. Kérik a tervezőket, építészeket, nagyot álmodókat, hogy vegyenek részt ebben a projektben és vizsgálják meg a Port-au Prince-i társadalmi, gazdasági, kormányzati területeket, és az egyéni gondolatok megosztásával járuljanak hozzá a stratégiai, szervezeti, intézményi, és/vagy építészeti megoldások megtervezéséhez.

A győztes az összesített nevezési díj felét tudhatja a magáénak, míg a másik felével a Haiti károk enyhítését szeretnék támogatni.

A beadványról: egyetlen kép, melynek fekvő, 8,5 x 11 cm-es, 300 dpi követelménynek kell megfelelni, és nem kell hogy tartalmazzon bármilyen adatot az alkotóról. A leírásnak (bár ez nem kötelező) nem szabad 100 szónál többnek lennie.

A verseny szervezőinek egyetlen fontos kérése van ezeken kívül: a jelentkezők vegyék komolyan a feladatot! Beadási határidő: 2010. február 15. 11:59.

HAJRÁ!

VIA:inhabitat

Bookmark and Share

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr591728851

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása