Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Tedd Andreába a növényeidet a légtisztításért

Tedd Andreába a növényeidet a légtisztításért

2010. február 02. - Darqo

Manapság, mikor az elképesztően szennyezett levegőjű városok utcáit kell rónunk, kiemelten fontossá válik, hogy legalább otthonunkban olyan friss és tiszta környezetet tudjunk teremteni, ahol kizárhatjuk a tüdőnket ért káros hatásokat. Rengeteg eszköz áll rendelkezésünkre, ami most egy újabb innovatív légtisztító készülékkel bővült.

A Mathieu Lehanneur és David Edwards által tervezett „Andrea” az ideális megoldás a háztartási környezetszennyezés ellen, hogy otthon már tényleg a lehető legtisztább levegőt szippanthassuk be. A készülékbe helyezett növényeink mintegy zöld „tüdő” szűrik ki a káros anyagokat a levegőből, azok légtisztító kapacitását felerősítve.

Találmányuk különlegessége, hogy otthoni növényeink természetes biológiai funkcióját, a légtisztítást használja fel a friss levegő biztosítására, annak felgyorsításával és intenzívebbé tételével. A tudományos kísérletek bebizonyították, hogy például a Spathiphyllum – Vitrolavirág, a Dracaena marginata – Sárkányfa, a Chlorophytum comosum – Zöldike, illetve az Aloe Vera használatával érhetőek el a legintenzívebb eredmények. Az eljárás egészen egyszerű elvet követ: kedvenc cserepes növényünket csak bele kell helyezni a gépezetbe, és bekapcsolás után tobzódhatunk a harapnivaló, üde levegőben.

Mind formát, mind a technikát figyelembe véve valóban újszerű és környezetbarát megoldásnak tűnik. Bármilyen lakás, bármilyen szobájában illeszkedik a környezethez, ami a szépnek mondható külsejét illeti. Funkciójában azonban az erősebben szennyezett helyiségekben érdemes elhelyezni, mint például a hálószoba. 2009 októberétől kapható Amerikában, azonban az Amazon- on mi is magunkénak tudhatunk egyet, potom 199.99 dollárért.

Bookmark and Share

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr291722787

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása