Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Best of február

Best of február

2021. március 01. - Darqo

best_of_2021_februar.png

Iszonyatosan gyorsan pörögnek a hónapok, koronavírus és karantén, programnuku és bezártság ide vagy oda. Két pislogás közben gyorsan február vége lett, úgyhogy gyorsan összeszedtük nektek a hónap kedvenc témáit, amelyekre a napi böngészések közben találtunk.

 

Érdemes a napi feladatok között egy kis időt szakítani és elveszi Rogan Brown lenyűgöző, több mint 700 lézervágott részletet tartalmazó texturált képében.

 

A Covid-19 utáni időszakra ajánljuk figyelmetekbe a bangkoki Spice & Barley étterem belső terében felállított gigantikus és lenyűgöző rattan-installáció megtekintését, amelyet az Enter Projects Asia építészeti stúdió készített el.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Patrick Keane (@patrickeane) által megosztott bejegyzés

 

 

Téli újrahasznosítási tippünk: készíts festményeket, kollázsokat a használt teászacsikra, mint például Ruby Silvious művész.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Ruby Silvious (@silvirub) által megosztott bejegyzés

 

 

Debra Broz amerikai művésznő különleges, átlagostól teljesen eltérő lényei a furcsaságuk, jellegzetes egyediségük, és az ezzel sajnos általában együtt járó kivetettségük miatt állnak igazán közel a szívünkhöz.

 

 

Olafur Eliasson lenyűgöző installációja, az "Atmospheric wave wall" a chicagói Willis Tower lábánál nyűgözi le a járókelőket, a róla készült képek pedig úgy általában az internet erre érzékeny közönségét, köztük minket is.

 

 

Amikor éppen nem a The New Yorker vagy mondjuk a The New York Times Magazine borítóképeit készíti, Christoph Niemann amerikai művésznek arra is van ideje, hogy szórakoztató illusztrációkkal lepje meg Instagramos profiljának követőit. A többszörös díjnyertes művész Sunday Sketches című sorozatában általában hétköznapi használati tárgyak szolgáltatják az alapot, amelyet valamilyen formában mindig továbbgondol. Így lesz például egy kalapácsból focistaláb, kulcsból madárfej, szamárfülből random celebnő felfújt szája. Imádjuk, egytől egyig!

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr7616446408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása