Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Csempézz panelházzal!

Csempézz panelházzal!

2019. augusztus 05. - Darqo

gyva_grafika01.jpg

Soha nem gondoltam úgy a panelházak lehangoló homlokzatára, hogy azt egyszer az életben érdekesnek, sőt jópofának fogom tartani, de ez is bekövetkezett. Igaz, kellett hozzá a litván Gyva Grafika dizájnstúdió, aki egy hirtelen ihlettől vezérelve csempeként kezdte látni az egyes blokkokat.

Első körben matricázták a csempéket a panelblokkok képével, a későbbiek folyamán, miután az ötlet egyre jobban elvarázsolta az embereket, tartósabb verziót dolgoztak ki, közvetlenül a csempékre kezdték nyomtatni a fotókat. Mára ott tartunk, hogy a hatalmas érdeklődés miatt egy online boltot is nyitniuk kellett, ahol különböző kiszerelésekben lehet vásárolni tőlük a panelcsempékből, matricákból és más termékekből.

A frusztrálóan érdekesen izgalmas lakberendezési kiegészítőkből ide kattintva tudtok vásárolni.

A Gyva Grafika elérhetőségei

Behance

Facebook

gyva_grafika02.jpg

gyva_grafika03.jpg

gyva_grafika05.jpg

gyva_grafika06.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr8914247227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása