Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

A papíróriások még mindig köztünk élnek

A papíróriások még mindig köztünk élnek

2018. március 21. - Darqo

paperboyo2_01.jpg

Rich McCor a.k.a. Paperboyo brit papírszobrász és fotós fantáziadús és habkönnyű sorozatára tavaly tavasszal hívtam fel először a figyelmeteket, és mivel az évszakváltás általában sosem pehelysúlyú (én ilyenkor például menthetetlenül álmos vagyok jó pár hétig), nem igazán megy gyorsan és lazán, így arra gondoltam, hogy egy újabb adag az elmúlt időszakban készült alkotásokból talán majd felélénkít és beolajozza a hangosan nyikorgó első, felemás tavaszi napokat.

A téma ugyanaz, mint korábban, városfotók kiegészítve papírból kivágott vicces és/vagy elgondolkodtató figurákkal. A művész Instagram profilján még több alkotást találtok, még több papírcsodát pedig ide kattintva nézhettek meg a korábbi évek gyűjtéséből.

paperboyo2_02.jpg

paperboyo2_03.jpg

paperboyo2_04.jpg

paperboyo2_05.jpg

paperboyo2_06.jpg

paperboyo2_07.jpg

paperboyo2_08.jpg

paperboyo2_09.jpg

paperboyo2_10.jpg

paperboyo2_11.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr1913195622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása