Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Táskák, amikért nem csak a kiborgok rajonganak a jövőben

Táskák, amikért nem csak a kiborgok rajonganak a jövőben

2018. január 19. - Darqo

konstantin_kofta01.jpg

A róla készült fotósorozat és a szalagcímek is azt az érzést keltik, hogy Konstantin Kofta / RHX11 fantázianevű 2017 őszi-téli táskakollekciója a robotok, kiborgok kedvenc divatkiegészítője, ami abban az esetben állja meg csak igazán a helyét, amennyiben valamelyiknek érezzük magunkat a kettő közül.

Én mondjuk régóta érzem, hogy "ufó vagyok", ami tudom, hogy nem robot és nem is kiborg, de a lényege körülbelül ugyanaz, nem ember. Azt is a bizonyítékok közé sorolom, hogy nekem nagyon-nagyon bejönnek ezek a táskák, pontosabban fogalmazva: KELL!

Egy olyan "ember utáni" világ inspirálta a kijevi tervező alkotásai, ahol a mesterséges intelligencia az uralkodó és a megmaradt, maroknyi ember is teljesen összemosódott a gépekkel. Jól szimbolizálja ezt a mondanivalót például a bőr alá "beültetett" alkatrészek látványa...

Vannak hasonlóan bravúros konceptuális darabok a piacon, de mégis annyira izgalmas, eredeti és egyedi hangulata van ezeknek a kézzel készített divatkiegészítőinek, amely ritkaság számba megy. Régen volt, hogy egy ilyen kollekció ennyire heves érzelmeket és rajongás közeli állapotot váltson ki belőlem.

konstantin_kofta02.jpg

konstantin_kofta03.jpg

konstantin_kofta04.jpg

konstantin_kofta05.jpg

konstantin_kofta06.jpg

konstantin_kofta07.jpg

konstantin_kofta08.png

konstantin_kofta09.png

konstantin_kofta10.png

via: yatzer

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr913356085

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása