Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Rendelj szemet, ragassz szemet

Rendelj szemet, ragassz szemet

2017. augusztus 18. - Darqo

eyebombing_bulgaria01.jpg

Az Eyebombing, vagyis amikor vicces kedvű járókelők műanyag kiguvadt szemekkel díszítik fel az utcák különböző apró részleteit, egyre jobban terjed a világban, ami annyira nem meglepő, hiszen egyszerű és vicces kezdeményezésről van szó.

Legutóbb a bolgár különítmény oldalát sikerült felfedezni a nagyobb blogoknak, én pedig nem tudok ellenállni a jópofa fotóknak, úgyhogy a mai bejegyzésben Vanyu Krastev csoportjának legjobb ötletei következnek.

Azt egyébként tudtátok, hogy van egy úgynevezett Googly Eyes Foundation nevű nonprofit szervezet is, aminek az egyetlen célja a szemekkel, hogy egy kicsit kellemesebb környezetet teremtsen a maga egyszerű módján? Szerintem jól megy nekik, én legalábbis nehezen tudom mosolygás nélkül megállni az egyes fotókon látható, kiguvadt szemekkel megbolondított utcarészleteket.

Ha szeretnétek részt venni a projektben, ide kattintva tudtok ingyen szemeket igényelni Googly Eyes Foundation-től. Itt pedig támogatni lehet a kezdeményezést (akármekkora összeggel), hogy minél több ingyen szemet tudjanak szétküldeni a világban. Ha pedig létrehoztok hazai csoportot, írjatok nekünk, hogy megoszthassuk a hírt!

eyebombing_bulgaria02.jpg

eyebombing_bulgaria03.jpg

eyebombing_bulgaria04.jpg

eyebombing_bulgaria05.jpg

eyebombing_bulgaria06.jpg

eyebombing_bulgaria07.jpg

eyebombing_bulgaria08.jpg

eyebombing_bulgaria09.jpg

eyebombing_bulgaria10.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr7112606517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása