Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Pixelgödör, ami több mint egy optikai illúzió

Pixelgödör, ami több mint egy optikai illúzió

2017. augusztus 02. - Darqo

byme01.jpg

Első pillanatban úgy tűnhet, hogy "csak" egy szépen elkészített háromdimenziós rajzról van szó, a képeken látható optikai illúzió azonban csúnya baleset okozhatna, ha csak felszínesen vizsgálnánk a látványt és nem lennénk kellően körültekintőek és figyelmesek.

Ugyanis ez egy valódi installáció, pontosabban pixelgödör, amelyet több mint 3000 darab fa kockából készített el a Byme Architecture két tervezője, Fanny Bouchet, Emmanuelle Messier és lelkes csapatuk. A Débarrassons le Plancher nevű installáció a franciaországi Aigues-Mortes-ben található Centre des monuments nationaux területén megrendezett fesztivál keretein belül valósították meg.

Érdemes a poszt végén található galériába is belenézni, mert a készítés folyamatáról, az installáció komplexitásáról és nehézségeiről is találtok tanulságos fotókat, amely még inkább tiszteletreméltóvá teszi a tervezők és kivitelezők munkáját egyaránt.

byme02.jpg

byme03.jpg

byme04.jpg

byme05.jpg

byme06.jpg

Az installáció készítéséről az alábbi összeállításban találtok fotókat:

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr8312587533

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása