Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Hordható szemét, avagy az év legkülönlegesebb szemüvegei

Hordható szemét, avagy az év legkülönlegesebb szemüvegei

2017. június 26. - Darqo

cyrus_kabiru01.jpg

Cyrus Kabiru autodidakta kenyai művész körül egyre jobban izzik a levegő különleges szemüvegkeretei miatt, amelyek természetesen nem hétköznapi használatra készülnek, még mielőtt többen felhorkannának a "tehetségtelen művész hülye ötletei" láttán.

Én mondjuk számos helyzetet el tudok képzelni a különleges koncepciók számára, de gyakran megtapasztalom, hogy fordítva vagyok bekötve. Nem csak kiállítások és installációk, hanem divatbemutatók, színházi előadások, sci-fi és fantasy filmek, sorozatok is tökéletes alkalmazási területei lehetnek az extravagáns divatkiegészítőknek.

A kenyai művész ráadásul a környezetvédelem elkötelezett híve, hiszen a látványos, fantáziavilágunkat hájjal kenegető afrofuturisztikus szemüvegkeretek alapanyaga minden esetben újrahasznosított, az egyes építőelemeket szülővárosa, Nairobi utcáin gyűjti össze...érdemes a részletekre figyelni!

cyrus_kabiru02.jpg

cyrus_kabiru03.jpg

cyrus_kabiru04.jpg

cyrus_kabiru05.jpg

cyrus_kabiru06.jpg

cyrus_kabiru07.jpg

cyrus_kabiru08.jpg

cyrus_kabiru09.jpg

cyrus_kabiru10.jpg

cyrus_kabiru11.jpg

cyrus_kabiru12.jpg

cyrus_kabiru13.jpg

cyrus_kabiru14.jpg

cyrus_kabiru15.jpg

cyrus_kabiru16.jpg

cyrus_kabiru17.jpg

cyrus_kabiru18.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr8512397609

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása