Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Újra támadnak a zombik, kalózok, véruszkárok...a porcelántányérokon

Újra támadnak a zombik, kalózok, véruszkárok...a porcelántányérokon

2016. november 28. - Darqo

calamitywear01.png

Két évvel ezelőtt röhögtünk fel először Don Moyer amerikai író és grafikus ötletén és idén télen újra sikerült ezt a bravúrt elérnie. A vicces tervező dédszülei antik tányérjainak hagyományos mintáit olyan modern apróságokkal dobta fel 2014-ben, mint például zombik, zombi-szerű véruszkárok, repülő majmok, denevérek, gigantikus szörnyek, robotok, aligátorok, ufók.

A Calamityware fantázianevű kézzelfogható tányérok megvalósítás érdekében egy Kickstarter kampányt indított, amely végül háromszor annyi pénzt hozott a konyhára, mint amennyire szüksége volt.

A sikeren felbuzdulva az elmúlt időszakban kiépítette a projekthez tartozó szerteágazó birodalmat, a weboldalon pedig bárki rendelhet a fura és vicces mintákkal díszített porcelántányérokból, bögrékből, zuhanyfüggönyökből, játékokból, pólókból és más divatkiegészítőkből, amelyek így karácsony közeledtével még akár remek ajándékként is szolgálhatnak. Errefelé tudtok böngészni:

Weboldal

Facebook

Instagram

calamitywear02.png

calamitywear02-2.png

calamitywear03.jpg

calamitywear03-2.jpg

calamitywear04.jpg

calamitywear05.jpg

calamitywear06.jpg

calamitywear07.png

calamitywear08.jpg

calamitywear09.jpg

calamitywear10.jpg

calamitywear11.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr2111939079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása