Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Szögszakállú fantáziák

Szögszakállú fantáziák

2016. szeptember 09. - Darqo

jaime_molina01.jpg

Jaime Molina amerikai művész saját állítása szerint valahol a 2,5 és a 3 dimenzió között érzi jól magát, festményei, domborművei, szobrai jellegzetesek, könnyen felismerhetőek az aprólékosan kidolgozott elnagyoltságuk, gyakran bájos, már-már gyermeki esetlenségük miatt.

Az iménti jellemzés egy kicsit furcsa lehet, ha valaki veszi a fáradtságot és egy lapátnyival mélyebben is beleássa magát a művész portfóliójába. A feldolgozott témák nem mindig egyszerűek, Molina gyakran a fájdalom, elmúlás témakörét is megeleveníti a maga infantilis módján, amelynek persze lehet egy olyan vetülete is, amely szerint nem kell annyira félni tőlük, nem kell véresen komolyan venni ezeket a dolgokat.

Még egy apró pozitív adalék, hogy a pályafutását festőként kezdő alkotó csak és kizárólag újrahasznosított alapanyagokból készíti műveit. Szimpatikus ez a hozzáállás, és ami rajta keresztül megnyilvánul a valóságunkban. Én ma a nagyfejű, szöghajú és szögszakállú szobrokat emelem ki és mutatom meg nektek.

Jaime Molina-t a Facebookon és az Instagramon is lehet követni.

jaime_molina02.jpg

jaime_molina03.jpg

jaime_molina04.jpg

jaime_molina05.jpg

jaime_molina06.jpg

jaime_molina07.jpg

jaime_molina08.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr458837010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása