Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Soha nem nézhettél még örvényt ilyen közelről

Soha nem nézhettél még örvényt ilyen közelről

2015. március 16. - Darqo

anish_decension01.jpeg

Anish Kapoor világhírű indiai származású brit művész segítségével egy olyan dolgot tapasztalhatnak meg az emberek testközelből, amitől egyébként mindenki próbálja távol tartani magát. Egy házi örvényt készített az indiai Kochi-Muziris Biennálé számára.

A Aspinwall House falain belülre integrált, természetesen kerítéssel körbevett, feneketlennek tűnő installációban folyamatosan örvénylik a víz, a teljes hatás kedvéért különböző erősséggel, így aki nem vigyáz, könnyen elázhat a kiszámíthatatlan örvény mederhez csapódó hullámaitól.

A Descension című alkotást szerencsések március 29-ig tekinthetik meg a Fort Kochiban található galériában. Anish Kapoorról szóló bejegyzéseinket pedig ide kattintva olvashatjátok el.

anish_decension02.jpg

anish_decension03.jpg

anish_decension04.jpg

anish_decension05.jpg

anish_decension06.gif

via: designboom

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr97253863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása