Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Pillanatba zárt pszichedelikus festékfolyamok

Pillanatba zárt pszichedelikus festékfolyamok

2015. január 19. - Darqo

mark_lovejoy01.jpg

Mark Lovejoy amerikai művész meglehetősen titokzatosan viselkedik, amikor arról kérdezik, hogy hogyan készíti lenyűgözően szép, pszichedelikus, vibrálóan színes alkotásait. Annyit biztosan tudni lehet, hogy a fotókon látható gazdag textúrájú formákat a kémia és művészet ötvözésével, festékek, gyanták, olajok, hígítók, viasz és szárító anyagok felhasználásával hozza létre.

Nem vagyok profi, úgyhogy ránézésre nem tudom megállapítani, hogy a fotók vajon átestek-e „némi” Photoshopos manipuláción, de ha így is van, mint egy jó bűvészmutatványnál, Lovejoy festékfolyamaival kapcsolatban sem érdekel a trükk megoldóképlete, mert a végeredmény/illúzió annyira látványos, energikus, üdítő és izgalmas, hogy simán szemet hunyok bármilyen füllentés felett.

mark_lovejoy02.jpg

mark_lovejoy03.jpg

mark_lovejoy04.jpg

mark_lovejoy05_resize.jpg

mark_lovejoy06.jpg

mark_lovejoy07.jpg

mark_lovejoy08.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr487000207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása