Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Cukiságok a festékpaca-dimenzióból

Cukiságok a festékpaca-dimenzióból

2014. október 29. - Darqo

Melissa Ramirez01.jpg

Ha kiömlik a festék (vagy bármilyen folyadék), a heveny káromkodáson és gyors takarításon kívül mást nem igazán szoktunk csinálni, persze nem is kell, de jó ha tudjuk, hogy még egy ilyen történésből is ki lehet hozni a legtöbbet. Teszem azt, száradás után rá is rajzolhatjuk a foltra a fantáziánkat, csak úgy, ahogy például Nuvia Melissa Ramirez Bourdett is csinálja.

A panamai születésű, jelenleg Ausztráliában élő és dolgozó művésznő az amúgy is meglehetősen szeszélyes és kiszámíthatatlan eredménnyel kecsegtető akvarell technikát alkalmazza, különböző méretű és formájú random pacákat fest a papírlapra, majd szabadon engedve a képzeletét, a száradás után rárajzolja az imádni való, meglepő külsejű karaktereket.

Melissa Ramirez-t egyébként az Instagramon is lehet követni. Mindenképpen érdemes, amennyiben szeretnétek megismerni a festékpaca-dimenzió minden lakóját!

Melissa Ramirez02.jpg

Melissa Ramirez03.jpg

Melissa Ramirez04.jpg

Melissa Ramirez05.jpg

Melissa Ramirez06.jpg

Melissa Ramirez07.jpg

Melissa Ramirez08.jpg

Melissa Ramirez09.jpg

Melissa Ramirez10.jpg

Melissa Ramirez11.jpg

Melissa Ramirez12.jpg

Melissa Ramirez13.jpg

Melissa Ramirez14.jpg

via: design taxi

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr876813717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása