Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Múltidézés betonflakonokkal

Múltidézés betonflakonokkal

2014. július 30. - Darqo

betonflakon01.jpg

Ryan Seslow művész, kurátor és grafikus New Yorkban él és dolgozik. Már a 80-as évek közepén, 11 évesen magába szippantotta a művészet, azon belül is a graffiti világa, amely aztán az egész karrierjét meghatározta.

A graffiti változásának metaforájaként hozta létre a képeken látható installációt, amelyben gyorsan száradó (15 perc) cementből készített festékflakon-szobrokat helyez ki New Yorkban, többek között például utcasarkokon, vécékben. A járókelők által elvihető szobrokkal a múlt emlékeit idézi, és eljátszadozik a gondolattal, hogy vajon mi történne a csupasz falakkal, ha a flakonok valódiak lennének, bennük igazi festékkel...

Seslow nem árulja el a pontos helyszíneket, arra kéri az embereket, hogy figyeljenek, mert New Yorkban bárhol feltűnhetnek a betonflakonok.

betonflakon02_resize.jpg

betonflakon03.jpg

betonflakon04.jpg

betonflakon05.jpg

betonflakon06.jpg

via: design taxi

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr776534825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása