Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Madarak a gyógyszeres dobozokban

Madarak a gyógyszeres dobozokban

2014. május 05. - Darqo

Sara Landeta01.jpg

Sara Landeta spanyol művésznő stílusa már alapjáraton is egészen könnyen beazonosítható, azonban a Madridban élő és dolgozó látványtervező, grafikus, illusztrátor egy szokatlan vászonnal szerzett jelentősebb nemzetközi ismertséget magának az utóbbi időben. Újrahasznosított gyógyszeres dobozok belsejét használja vászonként, amelyekre gyönyörű madarakat rajzol.

A 19. századi művész, John James Audubon által ihletett madártani rajzokkal valószínűleg a természetes és a mesterséges közötti különbségekre szeretné ebben a kreatív formában felhívni a figyelmet, bár ezt sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudom. Facebookos oldalán egyébként még többet találtok a folyamatban lévő sorozatban eddig elkészült alkotásokból.

Sara Landeta02.jpg

Sara Landeta03.jpg

Sara Landeta04.jpg

Sara Landeta05.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr146116791

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása