Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Páváskodj székkel!

Páváskodj székkel!

2014. február 04. - Darqo

uufiepeacock1.jpg

Manapság gyakran egészen nehéz megállapítani egy bútordarabról, hogy funkcióját tekintve mire találták ki vagy éppen mit akar formázni, de az UUfie nevű kanadai design cég új székét az egyértelműség lengi körül. A tervezők egy páváról mintázták a szimplán csak Peacock névre keresztelt letisztult, minimalizmusra törekvő lakberendezési kiegészítőjüket.

 

Az ülőfelület a mai designhoz mérten meglehetősen fura és egyedi, a hatalmas háttámla nyitott, könnyed és légies mintázata viszont gyönyörű és elegáns. Méretéből és struktúrájából fakadóan az az érzés kerített hatalmába, hogy a Peacockot kerti bútornak szánták, de azt, hogy ez valóban így van-e, sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudom. Mint ahogy azt sem tudom megmondani tapasztalat hiányában, hogy a szépsége mellett vajon kényelmes-e (a képek alapján nem erre számítanék) a háromféle színben és kétféle méretben kapható bútordarab, de azért szívesen kipróbálnám!

uufiepeacock2.jpg

uufiepeacock3.jpg

uufiepeacockchair4.jpg

uufiepeacockchair5.jpg

uufiepeacockchair6.jpg

uufiepeacockchair7.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr825784954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása