Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Angie, az ezerarcú – Potháczky Angéla aka Angie

Angie, az ezerarcú – Potháczky Angéla aka Angie

2013. június 07. - Darqo

Angie00_resize.jpg

Szeretem az olyan tehetségeket, akik a kreativitásukat nem csak egy területen próbálják kiélni! Potháczky Angéla aka Angie vagy Karikatúra Angie, a felvidéki magyar lány éppen ebbe a kategóriába tartozik, úgyhogy a mai magyART-ot neki és sokrétű személyiségének, valamint munkáinak szentelem. Angie a karikatúrák készítése mellett szinte megszámlálhatatlanul sok dolgot művel, többek között: kreatív bútorfelújítást vállal, varrogat, cipőt fest, karkötőket, pólókat és más kiegészítőket készít/dekorál, és volt már úgy, hogy múmia-koporsót faragott (igaz, ez utóbbi csak díszlet volt), vagy épp’ átalakítja a lakást, mire mindenki hazaér. Imádja a gumimacit, szereti a Disney filmeket, a rock and roll-t. Mátyás király jelleme van, 80 évesen is szeretne az esőben táncolni, és szeretné mindig azt csinálni az életben, ami a szívéből jön. Megvalósítani minden álmát, színt vinni a szürke világba, hogy ne kelljen idős korában azon merengenie, hogy „mi lett volna, ha...”. Ezerrel pörög és még vicces is, amire a folytatásban található bemutatkozása is jó példa!

 

A márka

 

Unalmas az életed? Extrát akarsz? Itt az Angie!

 

Kezdetek: A márka 1988-ban került bevezetésre, ekkora kapta az angyali elnevezését, amelynek forrását megalkotói mai napig nem tudják megmagyarázni. Lassan 24 éve már a piacon van.

 

Használati utasítás: Magyar, szlovák, és német nyelvű használati utasítás is van hozzá, illetve egy kis angol. Made in anyu és apu, illetve Szlovákia.

 

Rossz oldalai: rózsamániás, megvesz mindent, ami rózsás, vagy arra hasonlító tárgy. A sajtrém: otthonodban tárolva elpusztít mindennemű sajtfélét a hűtőből, kb. 4 perc alatt. Ezt vedd komolyan! Robbanékony: Intenzívebb idegingerlés esetén robbanékony és égető, majd egy gyors oltás után elhagyja a helyszínt áldozatát porig alázva. Nem szabad felhevült, robbanékony állapotában piszkálni, mert ilyenkor úgynevezett „teljes bepszihulási folyamat” veszi kezdetét. Beszél: akkor is, ha nem akarod. Viszont, ha nem beszél, az „vihar előtti csendet” jelent, és orkán erejű szél vagy záporeső várható. Peches: Bármennyire védenéd a hódaraboktól, biztosan akkor fog ráesni, amikor éppen menőzve hallgatja a kedvenc számát mp3-on.

Angie02_resize.jpg

Ügyességei: Képes egy vörös festékkel lefújt ponyvával a házad elé szaladni, felhívni telefonon, hogy bizony nézzél ki, mert a tévé most mondta be, hogy egy elmebeteg rohangál az udvarodon. Örült ötletei olyannyira hajmeresztőek, hogy először csak mosolyogsz rajta, de a végén csak megcsinálja az elképzeléseit. Mosolyog.

Angie03_resize.jpg

További extrái: jól énekel, leginkább rockzenét, képes felmászni szoros bőrgatyában is a Lánchídra a kedvedért. Képes a barátaiért 400 km-t is utazni, ha bajban vannak. Érzékelője szerint átáll a 40 éves agg bölcs ember szintjére, és tanácsokkal lát el. Reklámszlogeneket gyárt, órák alatt képes bármilyen szemétből kincset kreálni.

Angie04_resize.jpg

Tervei: munka amit imád, Kreatív Stúdió, Grand Canyon, újra saját rockzenekar!!!

 

Laborképe: Ha eldobod, és belerúgsz kegyetlen bosszút áll. Rockzene hatására ugrálás és szélvédős-játékkutyafejrázás tapasztalható. Mániákusan manipulálható a gumimaci cukorkákkal, drogként hat rá. Fotózáskor jellemzően vicsorgatja 32 fogát, mivel genetikailag mást nem tud tenni a fényképezőgép előtt. Van önbizalma, de nincs elszállva magától. Két arca van: a színes, mosolygó, és a vad, bőrgatyás.

Angie05_resize.jpg

Garancia: amennyiben elromlik, nem vállalunk felelősséget, az a tiéd, meghibásodását csak saját magadnak köszönheted, mivel 200%-osan a kedvedben jár. A továbbiakban kérjük olvassa el az elmebetegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát gyógyszerészét.

 

Angie weboldalát itt, Facebookos oldalát pedig itt találjátok.

 


Ha te is hasonlóan tehetséges magyar művész, designer, kreatív ember vagy, olvasd el a felhívásunkat és jelentkezz nálunk! A magyART rajongói klubjához pedig itt csatlakozhatsz.


 

Angie06_resize.JPG

Angie07_resize.JPG

Angie08_resize.JPG

Angie09_resize.JPG

Angie10_resize.JPG

Angie11_resize.JPG

Angie12_resize.JPG

Angie13_resize.jpg

Angie14_resize.jpg

Angie15_resize.jpg

Angie16_resize.JPG

Angie17_resize.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr485348793

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása