Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Elegáns lámpák újrahasznosított üvegekből

Elegáns lámpák újrahasznosított üvegekből

2013. május 02. - Darqo

SP Collection01_resize.jpg

Azusa Murakami és Alexander Groves az anyag-innovációban és új fenntartható rendszerek kifejlesztésében próbál határozott lépésekkel előretörni a design területén. A kettejük által alapított díjnyertes, Studio Swine nevű designstúdió szárnyai alól került ki a képeken látható, „1950-es évek brazil trópusi modernizmusát” idéző, újrahasznosított alapanyagokból összeállított elegáns lámpakollekció.

 

A többek között például a Swarovski-val vagy éppen a Droog-gal is közösködő, londoni és São Paulo-i kirendeltséggel is rendelkező cég a São Paulo Collection darabjait különböző, gyakran újrafújt alkoholos üvegek, fa-és fémhulladékok falhasználásával készítette el. Jellemzésük szerint a kollekció „az organikus formák eklektikus gyűjteménye”. Számunkra pedig egyértelműen a „Kell!” kategóriába tartoznak az egyes darabok!

SP Collection02_resize.jpg

SP Collection03_resize.jpg

SP Collection04_resize.jpg

SP Collection05_resize.jpg

SP Collection06_resize.jpg

SP Collection07_resize.jpg

via: junk culture

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr605260081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása