Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Egy szobányi hulladékillúzió

Egy szobányi hulladékillúzió

2013. április 16. - Darqo

bernard pras01_resize.jpg

Bernard Pras szemkápráztatóan színes és végtelenül változatos anamorfikus alkotásaival került a figyelmünk középpontjába még tavaly októberben. A francia művész maradt ugyanezen a területen, viszont sokkal nagyobbat álmodott a korábbiaknál, mikor megvalósította az afrikai Maliból származó színészről, Sotigui Kouyaté-ról készített különleges illúzióját, hiszen az óriási portré jelen esetben egy egész szobát betölt.

 

A használt ruhákból, hatalmas faágakból, gumibelsőkből, törött edényekből, régi játékokból és hasonlóan szokatlan alapanyagokból felépített portrét a nyugat-afrikai Burkina Faso fővárosában, Ouagadougou-ban található Francia Intézetben lehetett megtekinteni, Pras egyéni kiállításán. Az 1952-ben, Délnyugat-Franciaországban született művész illúziója ezúttal is lenyűgöző a maga aprólékosságában!

bernard pras02_resize.jpg

bernard pras03_resize.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr555220023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása