Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Művészi szemétkupacok Bernard Pras-tól

Művészi szemétkupacok Bernard Pras-tól

2012. október 08. - Darqo

Anyagfelhasználásban mindenképpen hasonlít Vik Muniz munkáira, stílusában azonban inkább a Golpeavisa grafikai stúdió nem olyan régen bemutatott és általatok is nagyon szeretett terített asztalára az, ami Bernard Pras munkásságát jellemzi. A francia művész újrahasznosított anyagokból készíti térbeli „festményeit”.

 

Az 1952-ben, Délnyugat-Franciaországban született művész egy jó darabig festéssel múlatta az idejét, majd később a szobrászatba is belekóstolt, aztán 1994-ben úgy döntött, hogy valamilyen formában megpróbálja ötvözni és meghinteni némi fényképészettel ezt a két művészeti ágat. Azt hiszem, a képek végignézése után nektek is az lesz az érzésetek, hogy igencsak jól sikerült neki! Megszámlálhatatlan mennyiségű időt lehet eltölteni azzal, hogy teljes valójában felfedezzük, hogy mi minden szerepel a látványos alkotásokon.

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr814826459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása