Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Bringacsengők hangja száll a szélben

Bringacsengők hangja száll a szélben

2012. december 03. - Darqo

Bringacsengok01_resize.jpg

A szélfútta sarjadó levelek hangja mellett egy különleges csilingelésorgiának lehettek fültanúi a hollandiai Zwolléban található Anningahof szoborpark/galéria látogatói idén egész nyáron, pontosabban májustól októberig. Ronald van der Meijs holland művész ugyanis öt másik alkotásával együtt egy olyan installációt is kiállított, amelyben az erős légmozgás által megszólaló bringacsengőknek jutott a főszerep.

 

A Sound Architecture IV. névre keresztelt, leginkább valami fura virágoskertre hasonlító létesítményben 5.000 darab bringacsengővirágot szúrt a földbe egymáshoz szoros közelségben, így egy-egy határozottabb széllökésben ezek valóban érdekes hangkavalkádot adhattak ki magukból. Kár, hogy nem készült róla valami hangfelvétel, a képekhez bizony dukálna...

Bringacsengok02_resize.jpg

via: mymodernmet

 

Ha tetszett a poszt vagy szereted a hasonló témákat, csatlakozz hozzánk a Facebookon!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr644926885

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása