Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

És lehet térde borulni, az élet előtt…

És lehet térde borulni, az élet előtt…

2012. november 01. - Mocca

candles-2914957_1280.jpg

Sokan sokféleképpen vagyunk a tegnapi, mai és holnapi nappal. Vannak - egyre többen -, akik Halloween-dilemmáiknak hangot adva kérdéseket fogalmaznak meg. Vannak sokan olyanok is, kiknek e pogány kelta hagyomány nem több mint mélyebb okozati összefüggések ismereteiknek már-már kóros hiányán tort ülve, csupán egy újabb ok a bebaszásra. Nem feladatom, hogy bántsam őket…!

E három eredetét tekintve durván különböző, mára azonban koherensen egymásba kapaszkodó nap a halálról, ergo félelmeinkről szól. Nincs ezzel túl nagy baj! Életünk fontos szereplőire emlékeznünk kell, megadni magunkat azonban nem! Ezekben a napokban (is) lehet felidézni együtt töltött szép pillanatokat, lehet könnyeket ejteni, de lehet csendben nevetni is! És lehet térde borulni - miattuk és értük is - az élet előtt. Most gyertyagyújtás…

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr934883420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása