Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Gigacsigák másznak a templom felé

Gigacsigák másznak a templom felé

2012. október 11. - Darqo

Úgy tűnik, hogy Florentijn Hofman nem tud hibázni, alkotásait majdnem minden egyes alkalommal felkapják a blogok. Mi is. De hát nincs mit tenni, ha a hatalmas köztéri szobrairól híres művész mindig valami meglepővel rukkol elő! Így történt most is.

 

A holland művész ezúttal franciaországi Angersben csapott le, az Accroche-Coeurs nevű művészeti fesztiválra készítette el két óriási csigáját, körülbelül 40 000 darab műanyag zacskóból. A meredek utcán egy templom felé haladó színes gigacsigákkal a halál felé tartó lassú utunkat szerette volna szimbolizálni. A zacskók a fogyasztói társadalom és a környezetvédelem kapcsolatára keresik a választ mindeközben. Ötletes és figyelemfelkeltő!

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr594822108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása