Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Maja piramis 8 273 kiló csokiból

Maja piramis 8 273 kiló csokiból

2012. május 23. - Darqo

Csokirajongóknak (és nem csak nekik) valószínűleg most kikerekedik a szeme a képeken látható Maja piramis láttán, ami a készítők állítása szerint pontosan 8 273 kilogramm csokoládéból készült, és ami a tetemes súlyával, pontosabban 3 401 kilóval rávert a 2010-es Guinness-rekorderre.

 

A gigaálom megvalósítója a Qzina Specialty Foods ínyenc desszert és sütemény készítő cég, akik cégük fennállásának 30. évfordulójára és új központjuk megnyitásának alkalmából valami nagyot szerettek volna dobni. Sikerült nekik!

 

Francois Mellet és France Stephane segítségével építették fel több mint 400 munkaóra alatt a Chichén Itzában található Kukulkán-piramis aprólékos mását. A közel 2 méter magas, 3×3 méter széles ízletes csodát a poén kedvéért június 4-től egészen a világ végéig, december 21-ig lehet megtekinteni a Qzina Intézet Kaliforniai Irvine-ben található új központjának bemutatótermében. Ha mégsem lesz világvége, idedobhatnák hozzánk elfogyasztásra...

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr774530267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása