Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Templomba ömlő üvegcunami...

Templomba ömlő üvegcunami...

2012. május 16. - Darqo

Mintha korábban mondtunk volna olyat, hogy Baptiste Debombourg francia művész munkásságára, különleges világára érdemes odafigyeli. A figyelemre méltó portfólió legújabb, helyspecifikus darabja a képeken látható Aérial névre keresztelt installáció. A különleges és feltűnő alkotást a Köln közelében található egykori bencés apátsági templom, bizonyos Brauweiler falain belülre álmodta és valósította meg, két tonna üveg felhasználásával.

 

Az április 14. és május 20. között megtekinthető Aérial egyébként egy újonnan indított kiállítássorozat részét képezi. Nadia Ismail és Dr. Astrid Legge kurátori duó az apátsági templomot mint történeti és kortárs kulturális találkozóhelyet képzeli el az elkövetkező években, amely elsősorban alternatív művészek számára nyújt majd bemutatkozási, illetve kiállítási lehetőséget.

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr244498286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása