Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Plot a Krumpliváros

Plot a Krumpliváros

2012. március 28. - Darqo

60 kiló krumpli. Első körben erről biztos nem valami művészeti alkotás jut eszetekbe, sokkal inkább éhesek lesztek. Valószínűleg Peter Root-ból is hasonló érzéseket vált ki ez a zöldség, azonban egy rejtélyes okból kifolyólag továbbgondolta a funkcióját.

 

A művész három hetet töltött azzal, irodaépületeket, lakóházakat szent helyeket és egyéb szerkezeteket farigcsáljon ki abból a bizonyos 60 kg burgonyából. A folyamat közben csak egy kést és egy bringajavító készletet használt. Az egyedülálló krumpli-városmodellt egyszerűen csak Plot-nak nevezte el.

 

Plot-ot Isztambulban készítette a 33 éves angol művész, a formákat nem innen vette, bár a történelmi város azért mindenképpen inspirálta az alkotás különböző részeit. Inkább egy fantáziadús, idegen civilizáció által lakott (vagy elhagyatott?) városi környezetben merülhetünk el az épületek és az utcák felfedezése közben.

via: oddity central, the sun

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr634334988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása