Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Az én pici világom – Bodzás Erzsébet

Az én pici világom – Bodzás Erzsébet

2012. március 19. - Darqo

Bodzás Erzsébet nem maga jelentkezett nálunk. Igazából egy ajánlást kaptunk az egyik barátjától, amelyben pár kedves sort és két linket találtunk. Az oldalára kikattintva aztán egyértelművé vált, hogy róla írnunk kell. A 36 éves művészlélek, polgári foglalkozását tekintve táj-és kertépítészmérnök, aki szabadidejében a család (szerető férj, három gyerek, egy Füge névre hallgató kutya és egy lusta macska) terelgetése mellett egy egészen apró világban találja meg a kiteljesedést.

 

Szó szerint, hiszen miniatűr jeleneteket alkot, amiben minden mini tárgy aprólékos gondossággal készül. Az 1:12 méretarányú univerzumban pedig nincs olyan dolog, amit ne tudna élethűen elkészíteni. Az üvegen, illetve a nemesfémen kívül gyakorlatilag mindenféle anyagot felhasznál alkotás közben, dolgozik fával, papírral, textillel, süthető gyurmával, és jó környezetvédőként háztartási hulladékkal is az újrafelhasználás jegyében. Azt hiszem ennyi részlet éppen elegendő, minden további információ csak rombolná a varázst, ami a képekből árad!

 


Ha te is hasonlóan tehetséges magyar művész, kreatív ember vagy, olvasd el a felhívásunkat és jelentkezz nálunk!


 

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr974312370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása