Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Palackozott külvárosok koromból

Palackozott külvárosok koromból

2012. február 23. - Darqo

Valamiért a füst az elmúlt napok egyik sztártémája. Múlt héten gyertyafüsttel készített (szerintünk) kegyetlenül jó portrékról írtunk, aztán tegnap szmogfestményekkel próbáltuk inspirálni a művészeket arra, hogy tegyenek valamit a retkes házfalak ellen, ma pedig ismét a gyertyafüst a téma. Nem tennénk említést róla, ha nem lenne egyedi és különleges az, amit Jim Dingilian csinál. Valamilyen titkos (hát persze, hogy nem árulja el) módszerrel üvegpalackok belsejébe készít gyertyafüsttel hétköznapi, ám a megvalósítást nézve állati jó „festményeket”.

 

A külvárosi, kissé rejtélyes, sőt enyhén baljós, de mindenképpen csendes és magányos életképeket ábrázoló alkotásokból jelenleg két kiállítást is rittyentettek. Az egyik a New York-i The Museum of Arts and Design Swept Away: Dust, Ashes, and Dirt című csoportos kiállítása, amely egészen augusztus 12-ig tekinthető meg, a másik pedig a Connecticut-i The Aldrich Contemporary Art Museum-ban bemutatott Subtractive Images című kiállítás, melyre június 10-ig látogathatnak el az érdeklődők.

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr254119075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása