Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Így kell levegőbe rajzolni cérnával!

Így kell levegőbe rajzolni cérnával!

2011. december 15. - Darqo

Amanda McCavour munkáit elnézve sokan akár unalmasnak is tekinthetik mostantól az egyszerű papírra rajzolt alkotásokat. Na jó nem, viszont mindenképpen figyelemreméltó az, amit a kanadai művésznő művel. Cérnával, illetve egy különleges eljárással különböző csendéleteket, életképeket, nonfiguratív mintákat rajzol a levegőbe.

 

A torontói székhelyű művész nem szokványos technikája, még inkább a kezei alól kikerülő alkotások teljesen magával ragadják a Zembert, engem például teljesen. Valamiféle vízben oldódó fóliából (a forrásoldalon egy úgynevezett Solvy-t emlegetnek, de töredelmesen bevallom, ennél jobban nem mélyedtem el a témában) készíti a vázlatos rajzokat, amelyeket aztán szépen belógat a térbe.

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr453442407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása