Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Egy elképzelt világot építeni -  Ora Ïto

Egy elképzelt világot építeni - Ora Ïto

2011. május 11. - Mocca

Ora Ïto, aki annak ellenére, hogy még épp csak ízlelgeti a krisztusi kor zamatát, mára már a nagy nemzetközi márkák egyik kedvelt udvari „szerzőjének” tekinthető, hiszen olyan brandek, illetve termékeik arculatának megkomponálása van a háta mögött, mint az Adidas, a Joop, az Alain Mikli, a Levi’s, az Ogo, az Artemide, a B&B Italia, a Capellini, a Gorenje, de hangolt már a Vuitton, Apple, Nike, Gucci kvartett háza táján is.

Ogo

Parfüm üvegcse a Guerlain kollekcióhoz

Adidas

Stúdió kedvenc bandája, az AIR számára

Újságos "bódé"

A jövő templomai - a templomok jövője

Gucci Villa

Eddigi legnagyobb sikerét 2002-ben – 25 évesen – érte el, amikor a Heineken számára készült Green Line aluflakonért cserébe a szakma gyorsan hozzávágott egy csomagolási Oscart.

Egyik 2005-ös vele készített interjúban hangzott el tőle:

Engem a jövő érdekel, valamint az, hogy az ötlet a jövőben is éljen. És vele együtt a márka is. Legyőzhetetlennek, érinthetetlennek éreztem magam; azt gondoltam, én vagyok a legjobb. Egy ilyen pillanatban az önbizalom és a magabiztosság olyan elsöprő erejű, hogy teljesen elképzelhetetlen, hogy bárki is kételkedjen ebben." (Ora-Ïto)

Az idei Milano Design Week egyik világpremierje is az ő nevéhez fűződik. A Citroën kutatási és innovációs részlegének felkérésére tervezett, a hipotézis és a kortárs művészet határán balanszírozó tabudöntögető hibrid objektumokról, az EVOMOBIL és UFO monotypic tanulmányokról van szó.

EVOMOBIL

UFO

Bónusz track pedig egy rövid bepillantás Ïto privát szférájába, egy 17. századi párizsi kastélyban kialakított zsiráfos-apartmanba.

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr212895734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása