Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Adománygyűjtő hangok a falon

Adománygyűjtő hangok a falon

2011. április 13. - Darqo

Minden hangnak jellegzetes hullámhossza és a frekvenciája van, így ha az emberi hangról beszélünk, ez az egyik legjobb egyedi azonosítónk lehet, amin nyilván nem sokan csodálkoznak, ha belegondolunk, hogy rokonainkat, ismerőseinket és akár a híres embereket is felismerjük a hangjuk alapján. Ha rögzítjük és átalakítjuk vizuális formába, hanghullámaink teljesen személyre szabott művészeti remekművekként jeleníthetőek meg.

A Bespoken Art nevű cég ezt vizuális átalakító folyamatot végzi, hogy a kívánalmainknak megfelelő, személyre szabott képpel díszíthessük falunkat. Bármit elkészítenek, amit csak szeretnénk: lehet ez egy egyszerű szó, egy mondat, esküvői fogadalmak, énekelhetünk egy dalt, szavalhatunk, nevethetünk, csak a fantáziánk szabhatja meg a határt.

A honlapjukra digitális formában feltölthető hanganyagainkat a mi igényeink alapján formázzák, és nyomtatják vászonra. Sajnos nem olcsó dologról van szó, de mindenképpen kiemelendő, hogy a megvásárolt alkotások után befolyó összegből 5%-ot adományoznak a Smile Train nevű alapítványnak, akik a fejlődő országokban komoly problémát jelentő, sajnos gyakran kezeletlen fejlődési rendellenességgel, nyúlszájjal és farkastorokkal született gyerekek gyógyítására gyűjtik az adományokat.

via: inspix

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr142821258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása