Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Steampunk kütyük PC-hez  -  Rhombus Maximus

Steampunk kütyük PC-hez - Rhombus Maximus

2011. január 18. - Mocca

Ha a viktoriánus korban lettek volna számítógépek, minden bizonnyal úgy néztek volna ki a használatukhoz nélkülözhetetlen hardverek, mint az orosz formatervező Alex Neretin steampunk egere és USB meghajtója. A Rhombus Maximus réz, bronz, valamint diófa felhasználásával készült, anyagukból adódóan fajsúlyosabb kütyük lehetnek mai műanyag társaiknál, de bevallom, nekem bizony nem esne nehezemre megszokni azokat a jobb és baloldali kerek bronz gombocskákat. Stílus addiktoknak kötelező!

via: behance

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr192592679

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Gőztranzisztor, gyöngyházkvantum 2011.01.18. 20:18:25

Csikorog a tél, Moszkva 30 versztányira ragyog, szinte látni a fényeit - Tatjána pedig levelet ír és ezzel annak a hosszú útnak teszi meg az első lépését, amelynek a végén a női választójog magasodik diadalmasan. Az eredmény kétes: barátnőnk a Kétfarkú...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása