Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Praktikus design Hollandiából - Nieuwe Heren

Praktikus design Hollandiából - Nieuwe Heren

2011. január 13. - Darqo

Itt a blogon már több esetben is lenyűgöztek minket a többfunkciós kütyük, lakberendezési tárgyak, és nagyon szeretjük ha a designerek odafigyelnek a kis lakással rendelkezők igényeire, vagy amikor egyszerű, kedves és jópofa megoldássokkal reagálnak a hétköznapi kérdésekre. A két szemtelenül fiatal holland designer, Erik de Nijs ('85) és Tim Smit ('88) tervei mosolyt csalnak az arcomra nagyszerűségükkel. Cégük, a Nieuwe Heren olyan használati tárgyakat kínál az emberek számára, amik sorozatgyártásért kiáltanak!


Suited Case nevű elemes bútoruk, ami egyben bőröndkollekció is annyira zseniális, hogy nem csak a manapság egyre gyakrabban előforduló leálló légi közlekedés vétlen utasainak kényelmét szolgálhatja, hanem akár otthoni felhasználásra, kacatok tárolására is tökéletesen alkalmas hencsergő lehet belőle.


The Poets névre keresztelt székük pedig egyben lámpa, ráadásul összecsukott állapotban falnak támasztva is "megállja a helyét", ami a kisebb lakással rendelkezők helykihasználással kapcsolatos igényeire lehet egyfajta gyógyír.

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr422580774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása