Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Hidden Characters - Biological Tipography

Hidden Characters - Biological Tipography

2011. január 13. - Mocca

Két tehetséges magyar grafikus, Nagy Dániel és Orbán Péter életkora összeadva is csak 43 év. Bár még javában az egyetemi padsorok koptatásának fázisában vannak (Képzőművészeti Egyetem), a szakma előtti premieren azonban már mindketten túl vannak, sőt az első sikerek is megérkeztek.

...hiszen Dániel többek között a T-Mobile, illetve egy dohányzás elleni alapítvány részére is készített már arculatterveket,

míg Péter,  Magyarországi Evangélikus Egyház arculati pályázatára beadott munkája került be a legjobb négy közé, valamint a tavalyi év folyamán a MATT szakmai díját is átvehette.

Közös új grafikai műhelyük, a Hidden Characters 2010-ben jött létre. A stúdió első projektje, a Biological Typography, amiből egy szűk keresztmetszet +bónusz videó itt és most, a teljes 25 képből álló sorozat pedig itt tekinthető meg.

via: yayeveryday, hg.hu 1, hg.hu 2

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr782580852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása