Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Street Etiquette (uomo edizione) - Nápoly

Street Etiquette (uomo edizione) - Nápoly

2010. november 23. - Mocca

Ha divat, akkor nagy hirtelen három város neve ugrik be a divatérzékeny emberek fejében. Párizs, New York és természetesen Milánó. Aki nem szeretné, hogy egy partyn a háta mögött cinikusan súgjanak össze a „jó barátok/barátnők”, azoknak értelemszerűen fokozottan ajánlott az ezekből a városokból érkező jelekre kihegyezett érzékekkel fókuszálni...

Közel egy hónapja már, hogy „street etiquette” sorozatunk keretén belül második alkalommal is rátekintettünk a bevezetőben megemlített Párizs utcáira, most következzen végre egy olyan város, amely ugyan sokkal kisebb betűkkel van felírva a divattérképekre, hiszen nincsenek hatalmas divatházai, ismert tervezői, viszont van neki nagy múltú focicsapata, egy ma is aktív vulkánja a Vezúv és innen indult világhódító útjára egy lapos korong alakú tésztaféleség is, a pizza.

Nápolyi street etiquette most -hölgyektől én kérek elnézést- egy kicsit másképp, férfiasra hangolva...

via: naplestreetstyle

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr22467490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása