Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Karácsonyi programok a műhelyünkben

Karácsonyi programok a műhelyünkben

2022. november 18. - Darqo

karacsonyi_programok_cover.JPG

Karácsony előtt remek programokkal várunk titeket: készíthettek a műhelyünkben karácsonyfadíszt, bögrét, és lesz műhelyvásár is, ahol 1 napig kedvezményesen juthattok hozzá az általunk készített egyedi tárgyakhoz. Sőt, ha ezek közül bármelyik programra ellátogatsz, egy apró ajándékkal is meglepünk téged.

A programok részletei a következők:

 

Karácsonyfadísz-készítő workshop

 

Újra lesz nálunk karácsonyfadísz készítés. Nyilván megint ráteszünk egy lápattal az érdekességből. Méghozzá nem is akármilyen technikával. Ha szereted a nem szokványos megoldásokat, ez a technika neked szól, ami nem más, mint a mocha diffusion - magyarul “rugatás”. Elég látványosan érdekes végeredményt tud produkálni. Egyszerűen fantasztikus nézni, ahogy a kék kobalt festék szétterül, és csak úgy szalad a felületen.

November 26-án szombaton 2 időpont közül is választhatsz: délelőtt 10:00-13:00 és délután 14:00-17:00 óra között tartanak a foglalkozások.

A díszekhez többféle kiszúró formát használhatsz, fehérre égő, magas tüzű agyagból dolgozhatsz, amin kimondottan jól mutat a kobaltkék árnyalat. A kétszeri égetés után mindegyik díszed gyönyörű fényes csillogást fog kapni a transzparens máznak és az 1240 C-os égetési hőmérsékletnek köszönhetően. A technika sajátosságait figyelembe véve 10 db, kb. 7-8 cm-es díszt készíthetsz. Mivel a férőhelyek száma limitált ezért regisztrálnod kell a "manzard.cafe@gmail.com" címen.

A kb. 3 órás workshop ára 14990 Ft.

  • Ez tartalmazza a műhelyhasznált költségeit,
  • az alapanyagokat,
  • szakmai segítséget Antal Baantal Balázs művész, designer jóvoltából,
  • utómunkálatokat,
  • kétszeri égetést a kemencénkben,
  • valamint mindenféle rágcsát, teát/kávét.

Helyedet a teljes összeg utalasával biztosítod. Amennyiben nem tudsz résztvenni a workshopon és azt 24 órával a workshop előtt jelzed a teljes összeget felhasználhatod bármelyik programunkra, vagy tárgy vásárlásra 2023. január 30-ig. Ha később, vagy egyáltalán nem jelzel, a befizetett összeged elveszik.

Fontos! Minden egyes díszedet mi fogjuk a legnagyobb gondossággal bemázazni, de az égetés technikája miatt a karácsonyfadíszek csak az egyik oldalukon lesznek fényesek, és mintásak, ami azt jelenti, hogy a mázatlan része matt fehér lesz. Az elkészült tárgyakat kb. 2-2,5 hét után a műhelyünkben tudod átvenni, melyről értesítünk.

 

Bögrekészítő workshop

 

Szeretnél kézzel készített ajándékot adni valamelyik szerettednek, de nem tudod pontosan, hogy mi legyen az? Készíts velünk karácsonyi bögrét december 2-án délután 16 órától a kerámiafoglalkozásunkon!

Használj különböző szilikonmintákat, vagy válaszd a karácsonyi hengermintáinkat, hogy létrehozhasd az egyedi bögrédet. Fehérre égő, magastűzű agyaból dolgozhatsz majd, amit 1240 C-on égetünk ki, hogy sokkal ellenállóbb legyen, valamint mikróban és mosogatógépben is használhasd az általad készített egyedi tárgyat. Miután elkészültél, mi fogjuk letisztogatni, tökéletessé varázsolni a kerámiádat, majd transzparens mázzal lemázazni, hogy fényes és csillógó legyen a második égetés után.

A kb. 3 órás program ára: 14990 Ft.

  • Ez tartalmazza a műhelyhasznált költségeit,
  • az alapanyagokat,
  • szakmai segítséget Antal Baantal Balázs művész, designer jóvoltából,
  • utómunkálatokat,
  • kétszeri égetést a kemencénkben,
  • valamint mindenféle rágcsát, teát/kávét.

És persze jó hangulatot, kikapcsolódást, feltöltődést a karácsonyi pörgés kellős közepén, amelynek értékét nem lehet pénzben mérni. Mivel a férőhelyek száma limitált, ezért regisztrálnod kell a "manzard.cafe@gmail.com" címen. Az elkészült tárgyadat kb. 2-2.5 hét múlva kapod kézhez a műhelyünkben. Erről értesítést küldünk neked.

Helyedet az utalás beérkezésével biztosítod. Amennyiben mégsem tudsz a programon résztvenni, és 24 órával előtte jelzed nekünk, a teljes összeget felhasználhatod bármilyen programunkra, vagy tárgyvásárlásra 2023. január 30-ig. Ha nem jelzel nekünk időben, és nem jössz el, a befizetett összeged elveszik.

 

Műhelyvásár

 

November 27-én kirakjuk, amink van.

Csinálunk egy műhelyvásárt, mert a kis műhelykénk kapacitása kezdi elérni a határait. Sok olyan tárgyunk van, amik különböző kísérletezésekből születtek, például a mázakkal vagy égetési hőfokokkal, vagy akár a rakuégetesek során. Vannak visszafogottabb és perverzebb darabok is, de jónéhány olyan is van, amik amolyan klasszikusok a kínálatunkban. Egy biztos, mindegyik különleges és egyedi darab, nincs két egyforma belőlük a világon.

Szóval látogass meg minket november 27-én vasárnap a műhelyünkben a 1222 Budapest, Nagytétényi út 48-50. szám alatt 10:00-16:00 óráig. Várunk szeretettel és kedvezményekkel.

 

Téli tábor

 

Nem utolsó sorban pedig lehet még jelentkezni a téli akvarell táborunkba is. Már csak 3 helyünk van, úgyhogy ha szeretnél lecsapni valamelyikre, mihamarabb megtenni. Itt találod a részleteket: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=664864598587071&id=100051906096148

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr5117982186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása