Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Sugárfertőzött szakállas nők jönnek...

Sugárfertőzött szakállas nők jönnek...

2010. július 13. - Mocca

A blog indulása óta volt alkalmam már több alkalommal megtapasztalni az emberi hülyeség határtalanságát, de az, amivel most találkoztam, minden eddigit überel! Nem először és minden bizonnyal nem is utoljára kell deklarálnom, hogy alapvetően befogadó jellem vagyok, de az erőltetett polgárpukkasztás ilyen szintű megnyilvánulásai előtt már az én gyomrom is tiltakozni kényszerül!

Szóval arról van szó, hogy ez a német divattervező, bizonyos Patrick Mohr

a Mercedes-Benz Fashion Week Berlinben megtartott bemutatóján szó szerint sokkolta a jelenlévő szakmát modelljeivel, akik kondommal a fejükön kese-ritkás szakállal a fehérre meszelt arcukon, az egyik jelenlévő szavaival élve, olyanok voltak mint egy borzalmas horror film szteroidokkal túltáplált sugárfertőzött mutánsai.

Számomra egyébként a figyelemfelkeltésen kívül nem teljesen világos ennek a shownak a koncepciója, de még az üzenete sem, továbbá az igazán nagy kérdőjel az, vajon talál-e olyan pácienst magának Herr Mohr, aki hajlandó lesz viselni kollekciójának darabjait, vagy abban bármikor kimerészkedni az utcára?

De most őszintén, bejön ez valakinek? Bár lehet, hogy feleslegesen teszem fel a kérdést, mert azért ilyen esetekben gyakran eszembe szokott jutni egy régi magyar mondás: amíg lósz@r van, addig veréb is van... Nagyon freak!

via: zimbio

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr72149231

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása