Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Best of május

Best of május

2021. június 01. - Darqo

best_of_2021_majus.png

Május kedvenc témái között féldrágakövekkel kirakott ál-penészes ál-gyümölcsöket, gyönyörű kátyúmozaikokat, és elképesztően aprólékosan kidolgozott papírszobrokat találtok, valamit egy általunk létrehozott, csábító balatoni alkotótábor felhívását.

 

Hogy lehet a penész ilyen gyönyörű? Katheleen Ryan féldrágakövek felhasználásával készít "penészes gyümölcsöket", szépeket és groteszkek egyaránt.

 

 

Alvaro Naddeo miniatűr akvarellfestményeivel ragadta meg a figyelmünket első körben, aztán mélyebben is beleásva magunkat a munkásságába jöttünk rá , hogy sokkal több figyelmet érdemes szentelni rá. A Los Angelesben élő brazil művész a fogyasztói társadalomról és az általa generált töméntelen mennyiségű hulladékról, a gazdagok és a szegények között szüntelenül növekvő szakadékról beszél.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Alvaro Naddeo (@alvaro_naddeo) által megosztott bejegyzés

 

 

Imádjuk Rosie Woods vibrálóan színes falfestményeit és egyéb alkotásait. Érdemes egy kis feltöltődésért bekukkantani a virtuális galériájába!

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Rosie Posie Woods (@itsrosiewoods) által megosztott bejegyzés

 

 

Hessa Al Ajmani gondosan belenyomkodja az agyagba a növényeket, majd égetés után megfesti a lenyomatokat pontosan olyanra, mint maguk a növények is voltak. Nagyon szeretjük azt a természetességet, ami az alkotásokból árad. És csak halkan súgjuk meg, hogy a műhelyünkben ilyesmiket is lehet ám készíteni!

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Hessa Al Ajmani (@hessaalajmani) által megosztott bejegyzés

 

 

Ememem, a "járdaszakértő" francia művész 2016 óta színes mozaikokkal pótolja következetesen a kisebb-nagyobb kátyúkat és más hibákat az utcákon Franciaország-szerte.

 

 

Van az a hibás berögződés, hogy a kor előrehaladtával egyre visszafogottabbnak kell lenni. Nem illik ezt, nem illik azt, amazt meg pláne nem. Hülyeség. Jannik Diefenbach fotós remek példával szolgál arra, hogy mekkora baromságról van szó. Van neki egy végtelenül laza és fiatalos, ultramenő 75 éves nagyapja, akiről divatfotókat készít, az emberek meg úgy általában imádják, hiszen jelen állás szerint 1 millió követője van az Instagramos oldaluknak.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Jannik (@jaadiee) által megosztott bejegyzés

 

 

A vírusmentes kerti bulik időszakának közeledtével érdemes azon is gondolkodni, hogy milyen különleges dekorációval próbáljuk meg elvarázsolni a vendégeink Covid-19 miatt megtépázott idegeit. Josh DeWall amerikai üvegművész polip alakú boroskancsója például megérdemli a figyelmet. Ha vásárolnál belőle (mélyen a zsebedbe nyúlva), akkor ide kattintva adhatsz le rendelést: https://igniteglass.com/product/octopus-decanter/

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Josh DeWall (@jastaglass) által megosztott bejegyzés

 

 

Szivárvány színű haj. Menő/nem menő? (Mi amúgy imádjuk!)

 

 

Rogan Brown papírból készített, elképesztően aprólékosan kidolgozott varázslatai újra és újra le tudnak nyűgözni minket. Ezeknek a gyönyörűségeknek a részleteit vizsgálva önkéntelenül is kisimulnak az idegeink.

 

 

balatoni_tabor_2021.jpg

Végül, de semmiképpen sem utolsósorban szeretnénk felhívni a figyelmeteket itt is, hogy júniusban balatoni alkotótáborunk lesz, ahol az akvarellfestés, rajzolás, agyagozás, rakuzás izgalmas és érdekes világában merülhettek el, miközben kipihenitek az elmúlt év nehézségeit és drámáját, és feltöltődtök sok-sok pozitív energiával. Bővebben ide kattintva olvashattok a júliusi táborról.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr9516578858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása