Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Best of március

Best of március

2021. április 01. - Darqo

best_of_2021_marcius.png

Újabb hónap, újabb "best of" poszt. Március kedvenc témáit találjátok a folytatásban, köztük például szivárványosmacskás puzzle-t, szív-vázát, sárkányos padot, és ez csak néhány kiragadott példa abból, amikkel sokkoltuk a követőinket a Facebookos oldalunkon.

 

Imádjuk a Nervous System stúdió puzzle-jeit egytől egyig, akik tavaly a macskamániásokat is meglepték egy jópofa és megunhatatlan játékkal. A 224 darabos alap-puzzle 43, míg a nagy darabokat tartalmazó verzió 23 cicaformájú fa építőelemet foglal magába. Kihagyhatatlan!

 

 

Vázaajánlatunk tavaszi bezártsághoz.

 

 

Laleh Mohmedi eredetileg fia szórakoztatására és étvágyának fokozására készített az ételből műalkotást, az azóta eltelt időben azonban egy egész sikeres vállalkozás nőtt ki a dologból. Érdemes tovább nézelődni a tehetség Instagram oldalán, hátha kedvet kaptok a vasárnapi ebéd kreatív tálalásához.

 

 

Igor Loskutow díjnyertes észt faszobrász aprólékosan kidolgozott, lenyűgöző, sárkányos padja mellett rengeteg kiváló alkotást találtok még a művész Facebookos oldalán.

 

 

Fabio Viale olasz szobrász széttetovált, amúgy klasszikus márványszobrai bármikor képesek magukra vonni a figyelmet, elgondolkodtatni, lelkesíteni vagy éppen elborzasztani az embereket. Mi például imádjuk őket!

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Fabio Viale (@vialefabio) által megosztott bejegyzés

 

 

A The Q oldal készítője mindenképpen szeretett volna a jégen bringázni, úgyhogy kitalált egy alternatív, szerintünk kissé para lehetőséget, egy kerékpár gumiabroncsát körfűrészlapokkal helyettesítette. Tetszik/nem tetszik?

 

 

Tom Bob nem szokványos graffiti művész, ő inkább kisebb, humoros alkotásokkal kelti életre a hétköznapi utcai berendezéseket, ezzel mosolyt csalva a járókelők arcára, meg persze a miénkre is.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Tom Bob (@tombobnyc) által megosztott bejegyzés

 

 

Öt elképesztően érdekes dologot tudhattok meg Edvard Munch A Sikoly című festményéről ezen a linken: https://www.munchmuseet.no/en/the-collection/5-things-you-should-know-about-the-scream/

skrik_high_res.jpg

 

 

A "nemvagyokbiztosbenne"-rovatunkban ma: a 2017-ben alapított Canopic Studio horrorisztikus kerámiaalkotásaira hívjuk fel a figyelmeteket. A Curran & Claire Wedner által létrehozott cég furaságai egyre nagyobb sikert aratnak a világban. Nektek mi a véleményetek?

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Canopic Studio (@canopicstudio) által megosztott bejegyzés

 

 

Még mindig nehéz szavakat találni Calvin Nicholls alkotásait nézegetve, mert teljesen letaglóz minket az az aprólékosság és érzékenység, ahogy a papírral bánik, és ahogy kidolgozza ebből a törékeny alapanyagból a lélegzetelállító térbeli szobrait. Az amerikai művész általában több hetet tölt egy-egy alkotás elkészítésével, de komplexitástól függően akár évekig is eltarthat a munkafolyamat.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

calvin nicholls (@calvinnicholls) által megosztott bejegyzés

 

 

Gil Bruvel, az ausztrál származású, Franciaországban nevelkedett művész aprólékosan kidolgozott, különböző méretű farudakból felépített, pixeles hatású arcain merengeni hosszasan felér egy frissítő meditációval.

 

 

Joshua Limon Palisoc fülöp-szigeteki művész figurális szobrokat készít, amelyek nemcsak az emberi test külsejére fókuszálnak, hanem megpróbálnak betekintést nyújtani az érzelmek, a lélek mélységeire és magaslataira. A képen látható, összeforrasztott fémdarabokból felépített, kettévágott és belül LED-világítással felszerelt szobor a bennünk rejlő fényre szeretné felhívni a figyelmünket.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr9816485144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása