Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Rajzolj új világot az ablakvászonra

Rajzolj új világot az ablakvászonra

2021. január 04. - Darqo

pejac01.jpg

Egyik kedvenc spanyol művészünk, Pejac a koronavírus miatt karanténba kényszerült emberek lelkivilágán próbál finomhangolni a járvány kirobbanásakor indított, azóta világszerte nagy sikert arató projektjével.

Az Instagramon indított #stayarthomepejac kezdeményezés elő akarja hívni az emberekben rejlő kreativitást, és nem kell hozzá más, mint némi fantázia, papír, ceruza, festék, olló.

A feladat is egyszerű, az ablakunkat kell vászonként használni, és a mögötte rejlő háttérbe kell beleálmodni...tulajdonképpen bármit, ami az adott környezethez illik. Repülő emberek, ufók, szörnyek, bármi jöhet, tényleg csak a fantáziánk szabhat határt a dolognak. Az alábbi fotósorozatban kaptok is egy tippet a művésztől, hogy hogyan lehet könnyedén megvalósítani az elképzeléseiteket.

Ha nem is kaptatok kedvet az alkotáshoz, mindenképpen érdemes böngészni a fentebb említett hashtagen, mert sok-sok jópofa ötlettel találkozhattok.

Korábbi posztjainkat Pejacról ide kattintva olvashatjátok el.

Pejac elérhetőségei

Weboldal

Facebook

Instagram

pejac02.jpg

pejac03.jpg

pejac04.jpg

pejac05.jpg

pejac06.jpg

pejac07.jpg

pejac08.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr6015715938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása