Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Maradj otthon és alkoss velünk - Rajz-akvarell-és agyagos videók a YouTube csatornánkon

Maradj otthon és alkoss velünk - Rajz-akvarell-és agyagos videók a YouTube csatornánkon

2020. április 20. - Darqo

baantal_online03.JPG

A koronavírus nálunk is teljesen új gondolkodásmódot követel meg, de az első pánik után, pár nap alatt átszerveztük a munkafolyamatokat, kialakítottuk az új kereteket, létrehoztunk egy helyszínt, és útjára indítottuk az online kurzusainkat konferenciahívásos rendszerben, valamint elkezdtük felvenni a videókat, összevágni a snitteket, zenét írni a készülő online rajz-tanfolyamainkhoz.

Annak érdekében, hogy minél többen lássátok, hogy ezeken a konferenciahívásos workshopokon, valamint a készülő online tanfolyamainkon körülbelül mire számíthattok, miket tanulhattok, elkezdtünk feltölteni Antal Baantal Balázs művész, designer, Manzárd Café társszerkesztő YouTube csatornájára ingyenes rajz-akvarell-és agyagos videókat, amelyekben könnyedén megtanulhattok egyszerű virágokat rajzolni, akvarell technikával delfint vagy éppen virágcsokrot festeni, valamint agyagból/gyurmából húsvéti tojásokat (vagy egyéb dísztárgyakat) formázni és díszíteni.

Alább megtaláljátok az eddig készült videókat, a jövőben pedig folyamatosan közzétesszük itt a blogon az újdonságokat, úgyhogy érdemes lesz figyelni a posztokat, vagy rendszeresen megnézni a blogunk főmenüjében megtalálható "Oktatóvideók" menüpontot. Az online kurzusokról pedig ide kattintva olvashattok el minden részletet. Érdemes jelentkezni!

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr3215612218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása