Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Így rejtőzködj kötött ruhadarabok segítségével

Így rejtőzködj kötött ruhadarabok segítségével

2020. április 06. - Darqo

knitted_camouflage01.jpg

Joseph Ford brightoni fotóművész és kötésben jártas barátja, Nina Dodd egy szívemhez közel álló együttműködést hozott létre az elmúlt években. A Knitted Camouflage című projektjükben rejtőzködő embereket jelenítenek meg a tudásukat egyesítve.

Az izgalmas és humoros performanszokban a kaméleonszerűen rejtőzködő emberek, állatok, banánok egybeolvadnak a környezetükkel, de nem valami fotós trükk hatására, hanem azért, mert a kiválasztott helyszínen található apró részletnek megfelelően elkészített ruhadarabokat viselnek, amelyeket minden esetben Dodd köt meg a modellek számára. A projekt annyira sikeres, hogy a közelmúltban könyvet is megjelentettek a fotókból, ha szeretnétek egyet, ide érdemes kattintanotok:

Hoxton

Amazon

Ami a témákat illeti, a lehetőségek tárháza végtelen, az elkészült holmik pedig annyira jópofák és egyediek, hogy simán vevőjük lennék, ha esetleg eladásra is készítenének belőlük.

A művészek elérhetőségei

 

Joseph Ford

Weboldal

Facebook

Instagram

 

Nina Dodd

Weboldal

Facebook

Instagram

 

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr2715512208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása