Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Art Market Budapest 2019

Art Market Budapest 2019

2019. október 02. - Darqo

artmrk_galleria_kepatmeretezes_1200x800_2-1_csizik_balazs.jpg

Kedvenc őszi eseményünk a Design Hét mellett az Art Market Budapest. Az Art Market Budapest, a közép- és kelet-európai régió vezető nemzetközi képzőművészeti vására és fotóművészeti kísérő eseménye, az Art Photo Budapest 2019. október 3-6. között látja vendégül Budapesten a kortárs művészet iránt érdeklődő közönséget.

A Millenáris Park kiállítási csarnokaiban és parkjában 6 ezer négyzetméternyi kiállítási területen 5 kontinens közel 30 országból érkező 100 kiállító jóvoltából ezúttal is több mint 500 művész több ezer alkotása lesz megtekinthető és megvásárolható.

Az Art Market Budapest díszvendége 2019-ben Oroszország, a vásár helyszínén látható gazdag művészeti válogatás köré számos további orosz vonatkozású esemény jön létre. A vásár mintegy félszáz kísérő programja közvetlen találkozási lehetőséget teremt a világ valamennyi kontinenséről Budapestre érkező alkotókkal és művészeti személyiségekkel.

A művészeti seregszemle egyedülálló helyszíni kísérőeseménye az Art Photo Budapest, Közép- és Kelet-Európa egyetlen nemzetközi fotóművészeti vására: a teljes kiállítási csarnokot megtöltő páratlan nemzetközi fotóművészeti válogatás hangsúlyossá teszi és tovább erősíti Budapest különleges pozícióját a nemzetközi fotóművészeti életben.

A kiállítási csarnokokban látható művészeti válogatást az épületek közötti parkban szoborkiállítás egészíti ki. Az Art Market Budapest látogatói részt vehetnek az Inside Art, a régió vezető műtárgypiaci konferenciája előadásain és az azt kísérő Art+ program művészeti eseményein.

Sajnos idén csak október 3-án, csütörtökön látogatható ingyenesen az Art Market Budapest, de reméljük, ez senki kedvét nem veszi el attól, hogy ellátogasson az ősz legjobb hazai művészeti eseményére!

 

Bővebb információk:

http://artmarketbudapest.hu/hu/

https://www.facebook.com/ArtMarketBudapest/

A kezdőkép Csizik Balázs fotója a 2018-as eseményről

 

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr2515160722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása