Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Piknik a város közepén - IKEA tippek (x)

Piknik a város közepén - IKEA tippek (x)

2019. augusztus 14. - Darqo

izleses_talalas.jpg

Szeretnél kikapcsolódni és egy kis időt eltölteni a természetben, de nincs időd arra, hogy valahol vidéken kirándulj, pláne, hogy nyaralj valahol? Nem vagy egyedül ezzel a dologgal, sokan, köztük én is gyakran élem át ezt az állapotot. Ilyenkor néha az is elég, hogy lemegyek a házunk előtt található parkba olvasni, gyerekként pedig azt is megcsináltuk a szülőkkel, hogy egy pokróccal, némi elemózsiával, szörpökkel és játékokkal együtt töltöttük az időnket ugyanitt, valamelyik árnyas fa tövében.

Szegedi Zsófiának, az IKEA Soroksár lakberendezőjének kreatív tippjei abban segítenek nekünk a mai napon, hogy hogyan tegyük tökéletessé az ilyen és ehhez hasonló, mini pihenéseket, városi piknikeket.

etkeszlet_sommar_2019.jpg

Finom ételek és hangulatos tálalás

A piknik központi része az evés. Érdemes olyan ételeket készíteni, amelyek nem csöpögnek vagy kenődnek, így elkerülhetjük, hogy minden maszatos legyen. Egy adag húsgolyó, néhány zöldséges medál remek menü lehet, és persze az édességről se feledkezzünk meg! Nagy sikert arathatunk a saját készítésű fagylaltunkkal, amit egy hűtőtáskában minden gond nélkül magunkkal vihetünk. Érdemes zárható zacskókba csomagolni az összevágott zöldséget, magokat és egyéb szilárd ételeket, így kevesebb helyet foglalnak a kosárban. A többi ételhez pedig válasszunk jól záródó ételtárolót.

piknik_kellekek_sommar_2019.jpg

Hagyd magad mögött a zajos hétköznapokat!

Megérdemled, hogy kilépj a megszokott kerékvágásból és végre lazíts egy kicsit! Könnyen pihentető hangulatú környezetet varázsolhatsz magadnak a szabadban. A puha strandtörülköző alapkellék, azonban néhány párnával még kényelmesebbé teheted a helyet. LED teamécsesekkel vagy egy napelemes függőlámpával válik igazán meghitté a hangulat. Hunyd be a szemed és hallgasd csendben a madárcsicsergést!

jatekok_sommar_2019.jpg

Néha kell egy kis szórakozás

Élvezzük ki, hogy a szabadban tölthetünk pár órát és gyűjtsünk közös emlékeket. Könnyű szabadtéri tornával egyszerre jól érezheted magad és tarthatod fitten a szervezetedet. A kutyások vihetnek magukkal frizbit, így együtt szórakozhatnak és mozoghatnak kedvencükkel. A gyerekes családoknak érdemes játékokkal is készülni, ugrókötéllel, pétanque-kal.

szines_kosar_sommar_2019.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr9514988484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása